Provinos is ook actief binnen Venlo-Regionomics. Aan de hand van de "scan, screen, implement-methodiek" werden als eerste stap Cradle to Cradle geïnspireerde ideeën in een conferentie/setting vertaald naar Cradle to Cradle geïnspireerde producten en bedrijven. Daar werd onder andere een werkgroep opgericht om de mogelijkheden te onderzoeken om groenstromen in de landbouw te gebruiken als bodemverbeteraar. Natuurlijk biedt Bokashi daar een prachtige bijdrage! Provinos vervult in deze werkgroep een leidende rol. Bodem verbetering en Bokashi in het bijzonder moeten op de kaart gezet worden wat ons betreft.

Op donderdag 23 november zal Provinos, samen met de voltallige werkgroep een aantal BusinessCases presenteren voor praktische en concrete stappen op dit pad. Zorg dat je erbij bent en meld je nu alvast aan. Klik hier.

Wie zijn wij?

Judith van Andel is dierenarts en Philippe van der Grinten is landbouwkundig ingenieur, hij studeerde veeteelt in Wageningen. Na onze studie hebben we tien jaar gewerkt voor verschillende internationale organisaties in Costa Rica, Guatemala, Nepal en Bolivia op het gebied van veevoeding, veegezondheid en kleinveehouderij.

Lees meer blokje groenContact informatie

Provinos Archief

Webwinkel


button inschrijven Bokashi Bulletin

Links


telJudith van Andel: 06 22 70 81 10

telPhilippe van der Grinten: 06 12 50 80 94

locatieGenrayweg 39 5916 NG Venlo

webinfo@provinos.nl
Contact
Naam(*)
Ongeldige invoer
E-mail adres(*)
Ongeldige invoer
Uw reactie
Ongeldige invoer