Op zondag 8 juli 2018 van 11-17 uur laten enthousiaste deelnemers van allerlei achtergronden aan u zien én proeven waar ze mee bezig zijn.... onder het motto "Preuf 't Ven". Voor meer informatie en een foto-impressie van Preuf 't Ven voorgaande edities vindt u ons op Facebook. Waar is "Preuf 't Ven" ?  In de Boomgaard tegenover Hof Genraay (Genrayweg 49) in Venlo.
In alweer de zesde editie zal er een aantal nieuwe deelnemers bijkomen. Naast de demonstraties, proeverijen en interessante sprekers die u van ons gewend bent zal er in deze editie van 2018 een kunstexpositie plaatsvinden in de beeldschone tuin van Helmi. Het gaat hier om drie gerenomeerde Venlose Kunstenaars die een gecombineerde expositie neerzetten. Komt dat zien.

Wie zijn wij?

Judith van Andel is dierenarts en Philippe van der Grinten is landbouwkundig ingenieur, hij studeerde veeteelt in Wageningen. Na onze studie hebben we tien jaar gewerkt voor verschillende internationale organisaties in Costa Rica, Guatemala, Nepal en Bolivia op het gebied van veevoeding, veegezondheid en kleinveehouderij.

Lees meer blokje groenContact informatie

Provinos Archief

Webwinkel


button inschrijven Bokashi Bulletin

Links


telJudith van Andel: 06 22 70 81 10

telPhilippe van der Grinten: 06 12 50 80 94

locatieGenrayweg 39 5916 NG Venlo

webinfo@provinos.nl
Contact
Naam(*)
Ongeldige invoer
E-mail adres(*)
Ongeldige invoer
Uw reactie
Ongeldige invoer