Het is sinds 2012 mogelijk, mede dankzij inspanningen van Provinos, om ook in Nederland uw schapen te beschermen tegen Chlamydia abortus (Chlamydophila). In navolging van Frankrijk en Engeland kozen in 2012 ruim driekwart van de bij ons aangesloten bedrijven om hun schapen te enten. Dit kunnen we dus aanbieden in ons servicepakket. Het is belangrijk dat dit gebeurt ruim vóór het dekseizoen. Dit kan bovendien gecombineerd worden met de enting tegen Q-koorts, mocht daarvoor gekozen worden, om zo op dierenartskosten te besparen.
Interesse? Neem gerust contact met ons op. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wie zijn wij?

Judith van Andel is dierenarts en Philippe van der Grinten is landbouwkundig ingenieur, hij studeerde veeteelt in Wageningen. Na onze studie hebben we tien jaar gewerkt voor verschillende internationale organisaties in Costa Rica, Guatemala, Nepal en Bolivia op het gebied van veevoeding, veegezondheid en kleinveehouderij.

Lees meer blokje groenContact informatie

Provinos Archief  (lees hier ook eerder uitgegeven Bokashi Bulletins)

Webwinkel


button inschrijven Bokashi Bulletin

Links


telJudith van Andel: 06 22 70 81 10

telPhilippe van der Grinten: 06 12 50 80 94

locatieGenrayweg 39 5916 NG Venlo

webinfo@provinos.nl
Contact
Naam(*)
Ongeldige invoer
E-mail adres(*)
Ongeldige invoer
Uw reactie
Ongeldige invoer