Chlamydia enting mogelijk

Het is sinds 2012 mogelijk, mede dankzij inspanningen van Provinos, om ook in Nederland uw schapen te beschermen tegen Chlamydia abortus (Chlamydophila). In navolging van Frankrijk en Engeland kozen in 2012 ruim driekwart van de bij ons aangesloten bedrijven om hun schapen te enten. Dit kunnen we dus aanbieden in ons servicepakket. Het is belangrijk dat dit gebeurt ruim vóór het dekseizoen. Dit kan bovendien gecombineerd worden met de enting tegen Q-koorts, mocht daarvoor gekozen worden, om zo op dierenartskosten te besparen.
Interesse? Neem gerust contact met ons op. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wie zijn wij?

Judith van Andel is dierenarts en Philippe van der Grinten is landbouwkundig ingenieur, hij studeerde veeteelt in Wageningen. Na onze studie hebben we tien jaar gewerkt voor verschillende internationale organisaties in Costa Rica, Guatemala, Nepal en Bolivia op het gebied van veevoeding, veegezondheid en kleinveehouderij.
  • Judith van Andel: 06 22 70 81 10
  • Philippe van der Grinten: 06 12 50 80 94
  • Genrayweg 39 5916 NG Venlo
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Om u de best mogelijke website toegang te bieden, maakt deze site gebruik van cookies. Delete cookies