Judith en Philippe zijn uitgenodigd om te spreken op de European Veterinary Conference Voorjaarsdagen die plaatsvinden van 11 tot 13 april van dit jaar.
Judith zal spreken over ‘Leverbot & pensbot; een overview inclusief slakkendeterminatie en de “Botvanger” op de praktijk’.
Bijzonder is dat Philippe en Judith daarna samen het podium zullen betreden met een presentatie over ‘de diagnostiek van het schaap via de kudde naar bedrijf, bodem en gewas’. 
Het is dit jaar de 51e editie van De European Veterinary Conference Voorjaarsdagen, een conferentie die inmiddels is uitgegroeid tot een internationaal belangrijk en veel geprezen evenement voor de diergeneeskunde. Een zeer interessant platform dus om de activiteiten en werkwijze van Provinos te presenteren.

Het evenement vindt plaats in de Fokker Terminal in Den Haag.
Meer informatie over het programma vind je op: http://www.voorjaarsdagen.eu/farm-animal/programme

Wie zijn wij?

Judith van Andel is dierenarts en Philippe van der Grinten is landbouwkundig ingenieur, hij studeerde veeteelt in Wageningen. Na onze studie hebben we tien jaar gewerkt voor verschillende internationale organisaties in Costa Rica, Guatemala, Nepal en Bolivia op het gebied van veevoeding, veegezondheid en kleinveehouderij.

Lees meer blokje groenContact informatie

Provinos Archief

Webwinkel


button inschrijven Bokashi Bulletin

Links


telJudith van Andel: 06 22 70 81 10

telPhilippe van der Grinten: 06 12 50 80 94

locatieGenrayweg 39 5916 NG Venlo

webinfo@provinos.nl
Contact
Naam(*)
Ongeldige invoer
E-mail adres(*)
Ongeldige invoer
Uw reactie
Ongeldige invoer