Skip to main content

Lukt het bestellen niet bekijk dan deze instructiefilm > Instructiefilm

Besteld u voor de eerste keer? U kunt alleen in het bestelproces registreren. Niet in het klantenpaneel!

Algemene voorwaarden (webwinkel)

Webwinkel Provinos

Veilig en vertrouwd
Kopen bij Provinos is eenvoudig en duidelijk. Zoals u hieronder kunt lezen zijn de spelregels voor kopen via internet en kopen in de winkel vrijwel gelijk. Hierbij is bovendien het Nederlands recht van toepassing en dat houdt in, dat u omgeven bent met de nodige garanties.

Levering? Zo spoedig mogelijk!
Uw internetbestelling komt zo snel mogelijk naar u toe. Als u tijdens het bestelproces het formulier volledig en correct heeft ingevuld, sturen wij uw bestelling zo spoedig mogelijk op. Leveringen vinden plaats op het door de koper opgegeven adres. Zijn artikelen niet op voorraad of vanwege een andere reden niet direct leverbaar, dan krijgt u daar zo snel mogelijk bericht van per mail. Wilt u om die reden de koop ongedaan maken, dan stort Provinos het door u vooruitbetaalde bedrag binnen enkele dagen volledig terug.

Betalen via internet
Bij aankopen via de website van Provinos weet u precies wat u koopt en wat u daarvoor betaalt. De prijs die bij het artikel vermeld staat, is een prijs in euro's en exclusief btw. Aan eventuele typefouten kunnen geen rechten worden ontleend. Eventuele verzendkosten worden apart vermeld. Voor een overzicht van de verzendkosten wordt verwezen naar het menu-item daarover. De klant of abonnee is verplicht het factuurbedrag vooraf te voldoen. De factuur ontvangt u via email en is tevens bij de bestelde artikelen gedaan. Bewaart u deze goed voor het geval u iets wilt terugsturen of ruilen en dergelijke. Administratieve fouten worden zo snel mogelijk na ontvangst van uw klacht, gecorrigeerd.

Niet goed – geld terug
Is het artikel of bestelling bij aflevering niet compleet of beschadigd, dan wordt voor vervanging of voor nalevering van het ontbrekende onderdeel gezorgd. Voorwaarde is echter wel dat de klacht waarom het gaat zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 14 dagen gemeld is.
Heeft u twijfels over de kwaliteit van het artikel of product, meldt u dat eerst via email () voor u het product in (beschadigde) verpakking terugstuurt.
Retourbetalingen vinden zo spoedig mogelijk plaats, maar in ieder geval binnen 14 dagen.

Bedenktijd
Wettelijk is het zo geregeld, dat u na ontvangst van de “op afstand” gekochte goederen een bedenktijd krijgt van 14 dagen. Wilt u het product retourneren dan dient u ons binnen deze 14 dagen in te lichten. Retourneer de bestelling (of een deel daarvan) dan binnen 28 dagen na ontvangst van uw bestelling. Opgaaf van redenen is daarbij niet nodig. Gebruik hiervoor het retourformulier of mail ons met de benodigde gegevens die u op het retourformulier vindt (het retourformulier vindt u hierr).

Voorwaarden zijn wel:
  • dat u de originele factuur meestuurt,
  • het artikel mag niet gebruikt zijn,
  • het artikel mag niet beschadigd zijn
  • moet nog in de originele verpakking zitten,
  • een eventuele verzegeling mag dus niet verbroken zijn.
Na ontvangst van de retourzending ontvangt u het totale aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) uiterlijk binnen 14 dagen terug.
Let op! Bij retourzending zijn de verzendkosten voor uw rekening.
Voor een zending die onvolledig bij u wordt afgeleverd, gelden andere regels. Kijk daarvoor onder “Niet goed – geld terug” hierboven.

Privacy gegarandeerd
Namen of adressen zullen op geen enkele manier door onze leveranciers worden gebruikt. Namen of adressen zullen op geen enkele manier doorgegeven worden aan derden. Wij noteren uw naam en adres alleen voor het eigen klantenbestand en eventueel nieuwsbrieven of aankondigingen.

Provinos Schapenadviesgroep
KvK :  54469325
BTW-nr. : 851317741.B01

Bezoekadres:
Genrayweg 39
5916 NG  Venlo
M: 06-22708110
E:
I:  www.provinos.nl

Bankgegevens:
IBAN : NL21TRIO0197765297
BIC : TRIONL2U

Ophalen van bestellingen is mogelijk in overleg !!

Wie zijn wij?

Judith van Andel is dierenarts en Philippe van der Grinten is landbouwkundig ingenieur, hij studeerde veeteelt in Wageningen. Na onze studie hebben we tien jaar gewerkt voor verschillende internationale organisaties in Costa Rica, Guatemala, Nepal en Bolivia op het gebied van veevoeding, veegezondheid en kleinveehouderij.

Contact

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Om u de best mogelijke website toegang te bieden, maakt deze site gebruik van cookies. Delete cookies

Webdesign © Totoweb