Door van keukenafval Bokashi te maken bereik je twee doelen tegelijkertijd. Enerzijds maak je een geweldige meststof en bodemverbeteraar voor in je tuin. Dat kan zowel voor bloemen en bloemperken zijn, als voor de moestuin, waar eigen eten wordt verbouwd. Anderzijds verwerk je nagenoeg al het organisch afval van je huishouden in de tuin en levert dus geen groenafval meer in bij de gemeente. De kringloop wordt als het ware gesloten. Interessant ? Lees dan over de Bokashi keukenemmer.

Wie zijn wij?

Judith van Andel is dierenarts en Philippe van der Grinten is landbouwkundig ingenieur, hij studeerde veeteelt in Wageningen. Na onze studie hebben we tien jaar gewerkt voor verschillende internationale organisaties in Costa Rica, Guatemala, Nepal en Bolivia op het gebied van veevoeding, veegezondheid en kleinveehouderij.

Lees meer blokje groen



Contact informatie

Provinos Archief

Webwinkel


button inschrijven Bokashi Bulletin

Links


telJudith van Andel: 06 22 70 81 10

telPhilippe van der Grinten: 06 12 50 80 94

locatieGenrayweg 39 5916 NG Venlo

webinfo@provinos.nl
Contact
Naam(*)
Ongeldige invoer
E-mail adres(*)
Ongeldige invoer
Uw reactie
Ongeldige invoer