Bokashi Bulletin #4 is Uit!!

Eind oktober werd een vierde Bokashi Bulletin uitgebracht. Er zit sowieso veel beweging in Bokashi land, maar ook de Stikstof-chaos draagt bij aan een discussie hoe we anders en slimmer met onze omgeving kunnen of zelfs moeten omogaan. In dit vierde Bulletin uitgebreid aandacht hiervoor. Ook worden er een aantal voorbeeld projecten besproken. Inmiddels groeit het aantal abonnees gestaag. Klik hier om het 4de Bokashi Bulletin te lezen.
  • Aangemaakt op .

Preuf 't Ven 2019

De voorbereidingen voor Preuf 't Ven zijn alweer in volle gang. Dit zal plaatsvinden op zondag 7 juli in de Boomgaard aan de Genrayweg. Naast kunstenaars zijn er dit jaar nog deelnemers dan ooit, met voor elk wat wils. Van Yoga tot Moestuinieren, en van klankschalen tot lekkere koffie. Ook voor kinderen is er wat te doen. Volg en deel ons op Facebook.
  • Aangemaakt op .

Provinos adviseert Bokashi voor Gemeenten, Waterschappen e.a.

Philippe hielp mee en adviseerde bij verschillende gemeenten in Nederland over het maken van Bokashi en deze bodemverbeteraar bij boeren aan de bodem terug te geven. Dat het werkt blijkt, ook bij Gemeente Berg & Dal. Lees verder
  • Aangemaakt op .

Het Bokashi Bulletin #3 is uit!

Inmiddels is het derde Bokashi Bulletin verschenen en toegestuurd aan geinteresseerden. klik hier. Nalezen kan ook in ons archief op deze website.
  • Aangemaakt op .

Bio-Inspiratiedag op Vredepeel

Op donderdag 4 juli presenteert Provinos alles over Bokashi in de kringlooplandbouw tijdens de eerste BIO-Inspiratiedag, georganiseert door BiologischLimburg., Klik hier voor programma en uitnodiging.
  • Aangemaakt op .

Provinos ook op de GreenBieb-markt in Venlo

Green Bieb Markt

Samen met BuitensteBinnen en Voedselbos “de Groene Borg” en nog heel veel anderen staan we zaterdag a.s. in de stadsbibliotheek in Venlo tijdens de Green Bieb Markt. Zaterdag 2 februari, 10:00-15:00 uur. 
https://www.bibliotheekvenlo.nl
Tijdens de Green Bieb Markt kunnen verschillende groene aanbieders uit de regio jou alles vertellen wat je in jouw huis, tuin en keuken kunt toepassen. Van je grond tot je bord, leer alle stappen en bereid jezelf (en je tuin) alvast voor op een bloeiend 2019!  
  • Aangemaakt op .

Wie zijn wij?

Judith van Andel is dierenarts en Philippe van der Grinten is landbouwkundig ingenieur, hij studeerde veeteelt in Wageningen. Na onze studie hebben we tien jaar gewerkt voor verschillende internationale organisaties in Costa Rica, Guatemala, Nepal en Bolivia op het gebied van veevoeding, veegezondheid en kleinveehouderij.
  • Judith van Andel: 06 22 70 81 10
  • Philippe van der Grinten: 06 12 50 80 94
  • Genrayweg 39 5916 NG Venlo
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Om u de best mogelijke website toegang te bieden, maakt deze site gebruik van cookies. Delete cookies