• Start
  • Schaap, Rund & Paard

Schaap, Rund & Paard

Jarenlange ervaring in de schapenhouderij stelt ons in staat om een goede begeleiding aan te bieden op elk aspect van de houderij, diergezondheid en het landschapsbeheer. Advies op maat dus!
Lees meer over ons abonnement en onze activiteiten zoals worm- en mestonderzoek, gebruik van Citron om Myiasis te voorkomen, EM in de potstal en het benutten van schapenmest bij de bereiding van Bokashi als bodemverbeteraar.

Maar daarnaast liggen er ook kansen om in de rundveehouderij, de akkerbouw of de tuinbouw een bijdrage te leveren aan een betere kringloop, stikstof benutting en het gebruiken van groene afvalstromen voor een betere en gezondere bodem. Hiervoor zijn Bokashi, EM en andere producten getest en bewezen. Lees meer over bijvoorbeeld de mestkelder aan het fermenteren zetten met Microferm en Pro-Mest Totaal, of oergesteentemeel gebruiken in de ligboxen. Maatregelen om meer stikstof (N) in de mest te behouden, zodat dat uiteindelijk weer op het land en in de bodem terugkomt. Een efficientere kringloop dus.

Ook biedt Provinos ondersteuning in een gezondere leefomgeving voor huis, tuin & dier. Daarin spelen probiotica een grote rol, naast een natuurlijke en integrale benadering.

Interesse ? Mail of bel ons gerust.

Nieuws

Wie zijn wij?

Judith van Andel is dierenarts en Philippe van der Grinten is landbouwkundig ingenieur, hij studeerde veeteelt in Wageningen. Na onze studie hebben we tien jaar gewerkt voor verschillende internationale organisaties in Costa Rica, Guatemala, Nepal en Bolivia op het gebied van veevoeding, veegezondheid en kleinveehouderij.
  • Judith van Andel: 06 22 70 81 10
  • Philippe van der Grinten: 06 12 50 80 94
  • Genrayweg 39 5916 NG Venlo
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Om u de best mogelijke website toegang te bieden, maakt deze site gebruik van cookies. Delete cookies