Wat is EM ?

EM staat voor Effectieve Micro-organismen. EM is ontwikkeld door de Japanse onderzoeker Teruo Higa.

Een mooiere tuin, lekkerder groenten, meer energie, een grotere oogst, gezonder vee, zuiverder water, dit alles is te bereiken door de toepassing van effectieve micro-organismen, kortweg EM. EM is een mengsel van overal in de natuur voorkomende micro-organismen. De werking zit vooral in de combinatie van het mengsel, met daarin veel elkaar stimulerende én remmende micro-organismen. EM is zeer breed toepasbaar en ondersteunt een efficiënte kringloop tussen bodem, plant, dier en mens. 

Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar EM werkt. Er wordt veel geld en tijd gestopt in onderzoek om de werking van EM ook wetenschappelijk te onderbouwen. De resultaten van dit onderzoek zijn te vinden op: www.EMROJAPAN.com

We werken op dit moment hard aan de inhoud van deze pagina. Excuses voor het ongemak.

Nieuws

Wie zijn wij?

Judith van Andel is dierenarts en Philippe van der Grinten is landbouwkundig ingenieur, hij studeerde veeteelt in Wageningen. Na onze studie hebben we tien jaar gewerkt voor verschillende internationale organisaties in Costa Rica, Guatemala, Nepal en Bolivia op het gebied van veevoeding, veegezondheid en kleinveehouderij.
  • Judith van Andel: 06 22 70 81 10
  • Philippe van der Grinten: 06 12 50 80 94
  • Genrayweg 39 5916 NG Venlo
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Om u de best mogelijke website toegang te bieden, maakt deze site gebruik van cookies. Delete cookies