Skip to main content

Lukt het bestellen niet bekijk dan deze instructiefilm > Instructiefilm

Besteld u voor de eerste keer? U kunt alleen in het bestelproces registreren. Niet in het klantenpaneel!

EM & gezondheid

 

Bacteriën hebben een slechte reputatie. Onterecht, zo blijkt uit "Allemaal beestjes", geschreven door wetenschapsjournalist Jop de Vrieze, waarin hij beschrijft hoe bacteriën, schimmels, virussen en andere micro-organismen op en in ons lichaam vertoeven. Ze zijn ontzettend belangrijk voor onze gezondheid, zo blijkt uit steeds meer wetenschappelijk onderzoek. Jop de Vrieze is ook zeker niet de enige. Steeds meer mensen (h)erkennen de samenhang van micro-organismen in en op het lichaam en onze gezondheid, tot zelfs de gemoedstoestand.

EM (Effectieve Micro-organismen) bieden een enorme kans om gebruik te maken van de werking van bacteriën, schimmels en andere micro-organismen om plant, dier en mens gezond te maken en te houden. Niet als een alles overstijgend medicijn of wondermiddel, maar door het dier, de mens of de plant in de gelegenheid te stellen zelf de weerstand te verhogen en een gezond evenwicht te handhaven waarbinnen ziekteverwekkers geen klans krijgen. Probiotica dus !

Om gezond te zijn en te blijven hebben we gezonde voeding nodig en een gezonde leefstijl. Gezonde voeding van een gezonde bodem is een eerste stap, maar ook onze persoonlijke verzorging kan een gerichte ondersteuning op dit vlak goed gebruiken, onder andere door probiotica. De speciaal voor consumptie ontwikkelde EM Drink is daar het allerbeste voorbeeld van. Ook in de schoonmaak heeft het gebruik van micro-organismen inmiddels zijn intrede gedaan.

Heel specifiek is de ontwikkeling van EM-X Gold, een frisdrank boordevol antioxidanten en met zeer interessante ervaringen, bijvoorbeeld om de bijwerkingen van een chemokuur af te zwakken. EM-X zorgt ervoor dat vrije radicalen minder schade aanrichten.

Hier vind je nog veel meer info!

We werken op dit moment hard aan de inhoud van deze pagina. Excuses voor het ongemak.

Wie zijn wij?

Judith van Andel is dierenarts en Philippe van der Grinten is landbouwkundig ingenieur, hij studeerde veeteelt in Wageningen. Na onze studie hebben we tien jaar gewerkt voor verschillende internationale organisaties in Costa Rica, Guatemala, Nepal en Bolivia op het gebied van veevoeding, veegezondheid en kleinveehouderij.

Contact

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Om u de best mogelijke website toegang te bieden, maakt deze site gebruik van cookies. Delete cookies

Webdesign © Totoweb