Skip to main content

Lukt het bestellen niet bekijk dan deze instructiefilm > Instructiefilm

Besteld u voor de eerste keer? U kunt alleen in het bestelproces registreren. Niet in het klantenpaneel!

Opendag Moestuin Hof Genraai

Zaterdag aanstaande, 22 juni van 11 tot 17 uur.     Kom in 't Ven !!

Misschien fiets je wel eens door ’t Ven in Venlo en ziet dan dat er bij het Genrayhof in het seizoen allerlei heerlijke groenten langs de weg worden aangeboden. Soms liggen er ook appels, als daar de tijd rijp voor is. De groenten komen uit de tuin van Jan. Hij heeft inmiddels vaste klanten. En dat is niet voor niks, want die groenten smaken verrukkelijk. De groenten worden biologisch geteeld, en Jan is dit jaar ook gestart met het gebruik van de producten van EM Agriton en de methodes die daarbij horen. Zo maakt hij bokashi, de Japanse variant van compost, zonder verlies van energie en stikstof. Ook maakt Jan gebruik van EM (Effectieve Micro-organismen). Dit is een mengsel van geactiveerde bacteriën, gisten en schimmels. Hét middel voor gifvrij en natuurlijk tuinieren. Het stimuleert het bodemleven en geeft de planten meer natuurlijke weerstand tegen plagen en ziekten. Behalve in de moestuin, kun je EM ook toepassen in het gazon of de vijver.

Op zaterdag 22 juni heeft u de unieke mogelijkheid een kijkje te nemen in deze tuin waar die heerlijke groenten vandaan komen en hoe ze daar verbouwd en verzorgd worden. De moestuin ziet er nu prachtig uit. Maar het bruist 22 juni van nog veel meer activiteiten rond Hof Genraai. Zo is er een demonstratie biologische slakkenbestrijding met eenden, kunt u kennismaken met een mini-workshop “creatief met groen en bloemen,” kunnen kinderen een ritje op de pony maken en nog veel meer. Kom kijken in ’t Ven!! Van 11 tot 17 uur bent u van harte welkom bij Hof Genraai, Genrayweg 39-45 in Venlo. 


  • Aangemaakt op .

Wie zijn wij?

Judith van Andel is dierenarts en Philippe van der Grinten is landbouwkundig ingenieur, hij studeerde veeteelt in Wageningen. Na onze studie hebben we tien jaar gewerkt voor verschillende internationale organisaties in Costa Rica, Guatemala, Nepal en Bolivia op het gebied van veevoeding, veegezondheid en kleinveehouderij.

Contact

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Om u de best mogelijke website toegang te bieden, maakt deze site gebruik van cookies. Delete cookies

Webdesign © Totoweb